Shaklee

“Gimana ni, lagi tahu banyak dosa, gak mau bertaubat, berkhayal mau ke syurga”

Assalamualaikum dan Salam Jumaat korang! Berkulat berdebu dah blog, maaf lah tak ada berita sensasi , ataupun anything interesting happening in life now. So biasa biasa saja. Sekarang ni hari ke berapa puluh berpuasa? Dah miss counts , tapi yang pasti dah on the last 7 days kan. Kejap sangat sebulan, macam tu je hilang.… Continue reading “Gimana ni, lagi tahu banyak dosa, gak mau bertaubat, berkhayal mau ke syurga”

Advertisements
Rants

THE STORY OF MY TEETH

Hellooo guys, So let me blog about this thing that make me so Psyched! But before that here my selfie hahaha, burst of confidence 😜 I never told this to anyone really, except my husband and he understand. Alhamdulillah for one understanding husband that always suppport me. He even accompany me to the clinic. For… Continue reading THE STORY OF MY TEETH

Love and Family · Rants · Shaklee

How do I find courage to sent in my resignation letter?

Assalamualaikum everyone, hope you all are having a great weekend, and if you not , worry not .. let me entertain you with this blog post of mine hihi ( but if at the end you do not feel entertain please don't get mad at me ) As some of you may know... I am… Continue reading How do I find courage to sent in my resignation letter?

Shaklee

KALANGAN DOKTOR DI SEBALIK SHAKLEE

BUKAN DOKTOR TIPU.....😅 Atau beli ijazah dan postgraduate scroll dari university mana-mana..... Ok saya nak story tentang Dr Jamie Mc Manus M.D. Beliau adalah seorang doktor dalam company Shaklee yang terlibat dalam research sebelum menghasilkan sesuatu suplemen dalam Shaklee. Tapi bukan beliau sorang saja. Mereka ada satu team dari pakat daripada pelbagai bidang.... Dr Mc… Continue reading KALANGAN DOKTOR DI SEBALIK SHAKLEE

Omega Guard · Set Menyusu Shaklee · Shaklee · TESTIMONI · TIPS

Pengalaman menyusukan Umar hampir 2 tahun 3 bulan

Assalamualaikum dan selamat pagi semua, harini Farah teringin nak share cerita menyusukan Umar, Alhamdulillah dah almost 2 tahun 2 bulan menyusukan Umar, semuanya Farah rasa berjaya sebab izin Allah dan jugak sebab ikhtiar dengan Shaklee supplements jugak. Takde lah Farah kata 100% membantu, tapi ada lah atleast 50% , lagi 50% niat dan usaha Ibu… Continue reading Pengalaman menyusukan Umar hampir 2 tahun 3 bulan

Love and Family · My Love · Shaklee

How I Met My Husband?

Assalamualaikummm korang. Amboi tajuk blog harini agak agak macam mengancam sikit ahaha. Dah macam series "how i met your mother" tapiii, blog ni takkan ada series haha. Hanya 1 post je. Kenapa tetiba buat post ni? Sajaaa tetiba lepas baca blog post one of my friend, tetiba jugak rasa nak tulis dekat blog tentang ni.… Continue reading How I Met My Husband?