TIPS

CARA CARA BELI PERABOT DARI CHINA SECARA ONLINE : MUDAH GILAAA

Hye Assalamualaikum. Harini Farah nak share cara cara untuk korang beli perabot dari China dengan mudah. Especially untuk kaki deko deko rumah, nak yang hrga murah dan comel comel lotey Farah kadang kadang tu suka buat sendiri, kalau malas order je dengan orang haha, tapi sebab Farah suka browse at my own sweet time. Makanya… Continue reading CARA CARA BELI PERABOT DARI CHINA SECARA ONLINE : MUDAH GILAAA

Advertisements
Omega Guard · Shaklee

KEBAIKAN OMEGA 3 UNTUK KESIHATAN JANTUNG ❤️

Assalamualaikum semua, harini Farah nak share sedikit Info yang Farah baca dari perkongsian Dr Norman Nawawi untuk korang semua. Tentang kebaikan pengambilan Omega 3 kepada kesihatan badan kita . Semoga bermanfaat untuk semua Pengambilan asid lemak Omega-3 memberi banyak kelebihan untuk kesihatan jantung iaitu mengurangkan risiko insiden serangan jantung, mengurangkan risiko kematian akibat serangan jantung,… Continue reading KEBAIKAN OMEGA 3 UNTUK KESIHATAN JANTUNG ❤️

Shaklee

ADAKAH SUPPLEMENT MINYAK IKAN KORANG SELAMAT?

Assalamualaikum dan selamat tengahari semua. syoknyaaa kan long weekend minggu ni, well it is lah for orang yang bekerja di Kelantan, kami ada 4 hari cuti minggu ni tau yeayy, tapi Farah oncall Isnin ni, jadi its only 3 days for me, tapi tu pon cukup dah kot hehe harini Farah nak share tentang minyak… Continue reading ADAKAH SUPPLEMENT MINYAK IKAN KORANG SELAMAT?

Shaklee · youth

Macam mana muka dulu penuh parut jerawat , tapi sekarang muka acah acah instafamous flawless?

Hye korangg, tengok tajuk tu oh so makcik bawang okay. Ataupun agak seperti naik lift tingggg tekan sendiri sampai tingkat 71! Hahaha Memuji diri sendiri sangat. Tapi kalau sendiri tidak puji, siapa lagi nak puji kan? Tapi on a serious note. Let me share you , my honest feeling lepas guna Youth dah hampir 10… Continue reading Macam mana muka dulu penuh parut jerawat , tapi sekarang muka acah acah instafamous flawless?

Cafe Review · foods

Cafe Review : Drum and Desk Cafe, Taman Sari

Hye Assalamualaikum, camana weekend korang so far? Untuk orang pantai timur ni dah hari Sabtu, means esok dah kerja. Untuk yang pantai barat besnyeeeee baru start weekend! Farah kan asik tertunggu tunggu weekend, sebab boleh get out from work . Haha, semua orang pon gitu lahhh rasanya. Jarang sekali jumpa yang weekend pon willing to… Continue reading Cafe Review : Drum and Desk Cafe, Taman Sari

Beauty · Shaklee · TIPS · youth

3 SEBAB KENAPA TONER DALAM RUTIN SKINCARE PENTING UNTUK KULIT KORANG.

Hye Assalamualaikum, lama betul Farah tak tulis blog kan. Selalu ada je benda yang nak dibuat. Tapi kadang kadang tu sebab malas . Haha. Okayyy, lepas ni Farah janji, atleast 1X seminggu Farah akan cuba update tau. Promise! Kalau Farah tak update cuba mai cubit tang pipi sikit kayy Jadi, harini Farah pilih topik untuk… Continue reading 3 SEBAB KENAPA TONER DALAM RUTIN SKINCARE PENTING UNTUK KULIT KORANG.