Set cantik shaklee · Shaklee · TESTIMONI · TIPS

BAGAIMANA SHAKLEE BANTU ECZEMA ANDA?

SEDIH TENGOK KULIT UMAR MERAH DAN PEDIH 😭untu dengan masalah eczema, kulit jadi gatal , dahla gatal, digaru lepas tu pedih dan luka, kalau anak anak kita pulak, sampai berdarah digaru garunya kulit yang eczema tu , sedih rasa hati tengok kulit anak yang dulu lembut, dan licin sekarang kasar dan bergerutu pedih Banyak parents… Continue reading BAGAIMANA SHAKLEE BANTU ECZEMA ANDA?

Pregnancy, Family

It’s Positive!

Assalamualaikum, and hye everyone. It has been a long time since I find time to write on the blog, but, I do keep on Sharing constantly on my Instagram and facebook. You can visit me there if you want a real time update from me. Hahaha macam artis. Just joking. If you followed me on… Continue reading It’s Positive!

Life · Love and Family · Shaklee

BIL OPERATION DAN ADMISSION HAMPIR RM17,000 ,ALHAMDULILLAH TAKAFUL BAYARKAN. NASIB BAIK AMBIK TAKAFUL.

Assalamualaikum semua. It's been a while kan. Lama tak menaip. Banyak halangan. Halangan emosi, halangan kesihatan , halangan masa. Eh banyak pulak halangan aku ni. Kalau buat alasan nombor 1. Tapi, tulah. Bila benda ni bukan yang paling paling paling penting. Ianya jadi dak penting lah yer . Sekarang dah masuk minggu ketiga lepas pembedahan… Continue reading BIL OPERATION DAN ADMISSION HAMPIR RM17,000 ,ALHAMDULILLAH TAKAFUL BAYARKAN. NASIB BAIK AMBIK TAKAFUL.

Shaklee

“Gimana ni, lagi tahu banyak dosa, gak mau bertaubat, berkhayal mau ke syurga”

Assalamualaikum dan Salam Jumaat korang! Berkulat berdebu dah blog, maaf lah tak ada berita sensasi , ataupun anything interesting happening in life now. So biasa biasa saja. Sekarang ni hari ke berapa puluh berpuasa? Dah miss counts , tapi yang pasti dah on the last 7 days kan. Kejap sangat sebulan, macam tu je hilang.… Continue reading “Gimana ni, lagi tahu banyak dosa, gak mau bertaubat, berkhayal mau ke syurga”

Love and Family · Rants · Shaklee

How do I find courage to sent in my resignation letter?

Assalamualaikum everyone, hope you all are having a great weekend, and if you not , worry not .. let me entertain you with this blog post of mine hihi ( but if at the end you do not feel entertain please don't get mad at me ) As some of you may know... I am… Continue reading How do I find courage to sent in my resignation letter?

Shaklee

KALANGAN DOKTOR DI SEBALIK SHAKLEE

BUKAN DOKTOR TIPU.....😅 Atau beli ijazah dan postgraduate scroll dari university mana-mana..... Ok saya nak story tentang Dr Jamie Mc Manus M.D. Beliau adalah seorang doktor dalam company Shaklee yang terlibat dalam research sebelum menghasilkan sesuatu suplemen dalam Shaklee. Tapi bukan beliau sorang saja. Mereka ada satu team dari pakat daripada pelbagai bidang.... Dr Mc… Continue reading KALANGAN DOKTOR DI SEBALIK SHAKLEE

Omega Guard · Set Menyusu Shaklee · Shaklee · TESTIMONI · TIPS

Pengalaman menyusukan Umar hampir 2 tahun 3 bulan

Assalamualaikum dan selamat pagi semua, harini Farah teringin nak share cerita menyusukan Umar, Alhamdulillah dah almost 2 tahun 2 bulan menyusukan Umar, semuanya Farah rasa berjaya sebab izin Allah dan jugak sebab ikhtiar dengan Shaklee supplements jugak. Takde lah Farah kata 100% membantu, tapi ada lah atleast 50% , lagi 50% niat dan usaha Ibu… Continue reading Pengalaman menyusukan Umar hampir 2 tahun 3 bulan